fbpx
1_head_testa

Testa och upplev våra "vardagsrumsgym" på hovshaga eller söder/city i 21 dagar. Helt utan krav på vidareköp!

Visste du att åtta av tio inte får in träningen i sin vardag. Det har förstås sina förklaringar och ibland bortförklaringar. Förutom alla måsten är det många som inte känner sig bekväma i en typisk gymmiljö. Man vet inte hur man ska göra och man vill inte vara ett medlemsnummer bland tusen andra!

I våra hemtrevliga ”vardagsrumsgym” kan du träna hela kroppen enkelt och effektivt i trettio minuter helt anpassat efter var du står idag och vad du vill uppnå. Utan att tänka på inställningar, program eller bokningar av pass men alltid med din Personliga Hälsoguide vid din sida.  Varje vardagsrum har ett maxtak på bara 250 medlemmar, som borgar för att du får all uppmärksamhet som du förtjänar, varje gång du besöker oss! Vi lovar helt enkelt att ge dig en upplevelse långt bortom din förväntan!

Vill du också testa och uppleva något helt nytt när det kommer till träning? Det spelar ingen roll om du har träningsvana eller ej. Vi skräddarsyr ett upplägg helt anpassat för dig. Vi börjar med ett trevligt möte där vi djupdyker i vad du befinner dig idag men också var du skulle vilja uppnå tillsammans med oss. Under ca en timme får du testa, uppleva och upptäcka att träning kan vara riktigt roligt med en Personlig Hälsoguide vid din sida. Vill du sedan testa i lugn och ro i 21 dagar innan du fattar ett lite längre hälsobeslut ges du möjlighet till detta. Välkommen att fylla i formuläret här nedan så kontaktar Katarina dig och bokar upp ett första möte. Obs! Vill du testa tillsammans med en eller flera vänner kan du följa länken här : https://happysocieties.se/tillsammans/