fbpx

Våra kunder har ordet

Vi är otroligt stolta och glada över våra kundberättelser. Det värmer våra hjärtan att ha kunnat förändra vardagen för så många. Referenserna nedan är hämtade utifrån kundupplevelser i våra ”vardagsrumsgym”.

Ref. VARDAGSRUMMET

”Så många gånger som jag har tittat in i ett ”traditionellt” gym och sedan backat ut därifrån! Alltid med tanken om att det verkar livsfarligt och att gym inte är min grej. För första gången i mitt liv känner jag att gym visst är min grej. Här kände jag mig hemma direkt och när jag kommer innanför dörren infinner sig ett lugn. Mycket tack vare miljön och sedan för att jag aldrig behöver vara rädd för att göra fel. Dessutom gör relationen till hälsoguiderna mycket för helhetskänslan. Det är klart att det är tungt ibland och så ska det väl vara på ett gym! Men då får man tänka på belöningen efter passet – ingefärashoten!

Magnus Dahl

Ref. VARDAGSRUMMET

”Sedan jag klev in på Happy Societies knde jag att detta kommer bli den långsiktiga resan i min träning. Upplägget är väldigt pedagogiskt och tydligt, personalen är väldigt proffsig, känner mig sedd och tagen på allvar. På Happy Societies känns det väldigt svårt att misslyckas. Är otroligt glad och tacksam för detta stället <3

Johanna

Ref. VARDAGSRUMMET

”Vi tycker det är så roligt att komma hit och träna. Vi känner oss alltid välkomna med härligt bemötande och träffa nya människor.

Ref. VARDAGSRUMMET

”Stämningen är fantastisk, efer passet sitter man och tar en ”shot” och pratar och umgås med alla. Mysigt!”

Ref. VARDAGSRUMMET

”Pensionär. Detta passar mig perfekt. Lungt och sansat och TREVLIGT & MYSIGT.

Mia

Ref. VARDAGSRUMMET

”Det bästa med Happy Societies är det smarta systemet där jag har mina träningsbehov inlagt i varje maskin. Personligt, tidseffektivt och utvecklande ”I like”. På Happy är man aldrig ensam. Det finns alltid en coach tillgänglig. Jag njuter av min träning men uppskattar också den ”hjärnvila” jag får av systemet på maskinerna som tvingar mig att vara fokuserad på varje övning.

Ref. VARDAGSRUMMET

”En utmaning varje pass i att bli bättre i en miljö som inte saknar något. Lugnt, lyxigt och väldigt motiverande att träna. ”

Fredrick Göthberg

Ref. VARDAGSRUMMET

”Mycket trevligt bemötande på ett mysigt gym utöver det vanliga! Kan varmt rekommenderas!”

Olof Johansson

Ref. VARDAGSRUMMET

”Helt fantastiskt ställe!!! Jag är lyrisk…Äntligen har jag hittat rätt ställe…Och det där lilla extra gör ju så mycket, all ”lyx” runtomkring, att det är så personligt och att instruktörerna har en grym servicekänsla! ”

Pernilla Karlsson

Ref. VARDAGSRUMMET

”Tack för ert vänliga kunniga och proffsiga bemötande!”

Marianne Dahlqvist

Ref. VARDAGSRUMMET

”Lugn och skön stämning, Sara är pedagogisk o superbra! Plus är att man inte behöver ha med sig vattenflaska då det finns på plats, tillsammans med bästa ingefära shoten och det goda kaffet!”

Pernilla Lundqvist

Ref. VARDAGSRUMMET

Här tränar alla oavsett förutsättningar. En lugn miljö, lite som ett vardagsrum. Trevlig och kunnig personal som hjälper till med allt från coaching till att servera espresso eller en hälsoshot. Rekommenderas varmt <3

Maria Lindsten

Ref. VARDAGSRUMMET

Vid 52 år ålder har jag äntligen hittat ”mitt” ställe att träna på. Just muskler som alltid har varit så skrämmande med alla stora starka killar i proffshörnan :=)

Här är det som att komma till en ändå stor familj. En svettig familj. Älskar det <3

Mari Gyllenfjell

Ref. VARDAGSRUMMET

Jag har varit medlem i mindre än 2 månader men jag är så glad över mitt beslut att vara en del av Happy Societies. Humöret, energinivån och framför allt motivationen att gå til gymmet är på en helt annan nivå än tidigare. Mycket trevlig personal också!

Carina Tobrand

Ref. VARDAGSRUMMET

Skönt ställe att träna på. Enkelt, trevlig träning som ger snabba träningsresultat. Tack till personalen hjälper till och pushar på i träningen.

Magnus Folcker

Ref. VARDAGSRUMMET

Härlig bra träning och alltid ett varmt och vänligt bemötande <3

Lotta Idehed

Ref. VARDAGSRUMMET

Happy är en perfekt blandning av nytta och nöje. Man tränar i hemmamiljö med trevliga och positiva ”gäster”. Happy gör dig glad och nöjd.

Therese Göthberg

Ref. VARDAGSRUMMET

Som många andra har jag velat komma igång med träning såååå länge men alltid varit orolig bekymrad över hur jag ska veta vad jag ska göra på gymmet som jag väl tar mig till. På Happy Societies bemöts jag av magiskt trevlig och hjälpsam personal i en ”loungeig”miljö och det bästa är att jag aldrig behöver oroa mig över vad jag ska göra under mitt pass då maskinerna är som en egen PT som alltid är med en.

Ebba Hotaling

Ref. VARDAGSRUMMET

Man känner den positiva energin så fort man kliver innanför dörren.

Varmt, välkomnande, energigivande är några av ledorden, skulle jag vilja sammanfatta det som.

Sara Jonsson Rydmark

Ref. VARDAGSRUMMET

Så skönt att komma till en avslappnad miljö, som att träna hemma, fin inredning och lugn musik. Jag kan göra min träning vilken tid som passar mig, snabbt och effektivt – me like 🙂

Jessica Öman, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Träningen på Happy Societies är enkel, snabb och ger snabba resultat. Det är första gången i mitt liv jag tycker om att gå till gymmet. Trevliga klubbvärdar möter alltid med ett leende och jag blir sedd. Sånt enkelt som att vi säger hejdå till alla i lokalen när man går känns bra.

Catarina Dahlin Lundberg, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Vilken ynnest att få träna i sån underbar, rogivande miljö. Lugn musik, härliga värdar som kommer med glada uppmuntrande ord. Kompisar som man sitter och pratar med efteråt då man får belöning i form av god ingefärashot och kaffe för dem som önskar. Bästa träningen ever <3

Lil Sjöholm, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Utan Happy Societies skulle jag ALDRIG gymmat! Tack för att ni finns 🙂

Maria Magnusson, Happy Member

Ett trevligt ställe att träna på, ett annorlunda gym med annorlunda koncept. Att träna under ”övervakning” på rätt sätt känns som att man inte kan göra fel. Resultatet kan bara bli bättre! Inte att glömma att personalen gör stället!

Gunilla Johanisson, Happy Member

Rolig träning, Sara är bra på att peppa. Mysig miljö

Mari Nilsson, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

För en 50-plussare har det varit en uppenbarelse att komma i gång med träning igen efter 30 år i soffan. Resultatet? En piggare, gladare och starkare man, som dessutom lyckats få bukt med sina ryggproblem tack vare er. Att sedan få träna i en sådan avslappnad och inspirerande miljö och med fantastiska värdar som hjälp är liksom bara grädden på det hälsosamma moset. Tack HS!

Ola Karlsson, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Känslan av att komma in på ett spa 🙂 Alla är måna om varandra, fin miljö och genuint intresserad och proffsig personal, sen alla vinster av träningen på detta

Katarina Jändel, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Sara, vilken pärla alltså.

Petra Stein, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Mycket trevlig träning och skönt att slippa den sunkiga gymkänslan. Alltid rent och fräscht, trevliga värdar som gör att man känner sig lite speciell 🙂

Pernilla Nätbring, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Härligt avslappnad miljö. Bra träning och uppföljning. Mysigt att stanna kvar en liten stund efter träningen för att prata lite över ingefära/chili shoten och lite kaffe.
Ett gym som är svårt att beskriva, men en blandning mellan microgym och spagym kanske…. Som att träna i någons vardagsrum..
Träningen som är individuell och databaserad hjälper dig att hålla koll och fokus. Underbar personal i form av värdar, som är där för att hjälpa dig med träningen och se till så att alla har det bra och trivs. Inga speglar, inga lösa vikter och inga lysrör i taket. Istället finns mycket fönster med gardiner, gröna växter, levande ljus. Flaskor med kallt vatten finns i kylen…

Camilla Kåreda, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Jättefräscht gym med känslan av att cirkelträna i någons vardagsrum. Kul datoriserad träning med ”sin” egen PT. 5 stjärnor.

Isabell Göransson, Happy Member

Det känns faktiskt inte som om att man tränar. Tiden går så fort. Och sen hänger man vid köksbordet och lär känna nya härliga människor. Så även om träningen går på en halvtimme så tar det ändå 1,5 timme. Men det är ju bara en bonus!

Tina Wallin, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Plötsligt händer det! Efter år av outnyttjade träningskort, svikna nyårslöften, extra kilon och dålig kondis – ÄNTLIGEN! Att bli så väl omhändertagen och bemött på Happy gör att jag längtar till varje träningspass!

Pia Brauer Kraft, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Man börjar alltid på en måndag, det vet ju alla :). För mig är det måndag varje dag. Inte för att jag börjar om varje måndag, utan för att Happy är det enda ställe som fått mig att stanna över tid. Det för att de är fantastiska på att stötta och ”peppa” och för att de alltid får mig att känna mig välkommen och speciell. Kors i taket, träning har blivit grymt kul!

Jessica Elmgren Lindahl, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Snart femtio på nytt! Vi har tränat här 2-3 ggr i veckan nu sedan starten på detta lilla underbara gym. Förutom att det är roligt, tryggt och lätt att träna i maskinerna måste vi ge en extra eloge till världens bästa värdar som alltid finns för oss. Vi har nu på denna korta tiden sänkt vår biologiska ålder med massor av år…. Fortsätter vi så här är vi snart 50 år på nytt 🙂

Lena och Bernt Petersson, Happy Members

Ref. VARDAGSRUMMET

För första gången har jag blivit motiverad av att träna. En specialanpassad träning som passar mig perfekt. Så smidigt att logga in på varje maskin och den ställer in allt som behövs för mina behov.

Mattias Wallin, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Ett träningskoncept som passar mej bra utifrån mina förutsättningar. En varm och trivsam miljö med duktig och hjälpsam personal.

Marie Kristensen, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Ett skönt och avslappande gym att gå till låter konstigt men det är precis vad det är.

Ljuvlig personal som vägleder och tar hand om en.

Lena Hallström, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Det är lugnt, trevligt och stämningen är alltid välkomnande när värden hälsat direkt när man kommer in. Efter träningen är det alltid positiva ord och en ”shot” som gäller. Vill man är det bara att sätta sig vid bordet och prata med nya träningskompisar. Ett toppenställe som äntligen fått mig att gilla träning.

Christina Antonsson, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Efter prova-på tiden slut, var valet enkelt. Varför inte satsa på oss själva. En rolig sysselsättning att göra tillsammans som stärker både kroppen och självförtroendet. Man känner sig alltid välkommen och väl omhändertagen, av den trevliga personalen. Och man känner sig nöjd och glad, när man går därifrån.

Britt-Marie & Bengt Rosén ”Glada pensionärer” Happy Member