fbpx

Våra kunder har ordet

Vi är otroligt stolta och glada över våra kundberättelser. Det värmer våra hjärtan att ha kunnat förändra vardagen för så många. Välkommen att ta del av dem. Om du också är intresserad att TESTA TRYGGT I 21 DAGAR, klickar du här

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Tack för den här tiden med din coachning. Jag tycker jag har fått till en riktigt bra struktur med träning, kost och återhämtning och verkligen förstått hur jag ska göra för att må så bra som möjligt och komma ner i vikt. Med små korta filmer har du inspirerat och delat din kunskap. Jag har nu tränat 1,5 år på Happy Societies och har under den här tiden förvandlat min kropp med mer muskler, mindre fett och minskat det viscerala fettet från 12 till 6. Det här med att samla poäng tilltalar mig 😊//
Emma

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har gått från dagliga typ2 diabetes sprutor till en i veckan. Det säger allt om hur bra det här är. Tack för din coaching och ditt enorma kunnande  <3

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag kan varmt rekommendera den här guiden om du är intresserad av att lära dig om mat, kosthållning och hur människor i grunden ”fungerar” från en evolutionär synpunkt. Mycket värdefull information och tips som jag kommer ta med mig! Stort tack, Fidelie!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Efter 12 veckor med coachning av Fidelie så har jag bara positiva ord att säga. För min del var det vicerala fettet som jag behövde sänka. När jag har tyckt att förbättringarna gått långsamt (är ju otålig) så har Fidelie stått bredvid och sagt att det kommer – och det har det gjort nu. Små justeringar i kosten gör stor skillnad. Oavsett vad man behöver hjälp med så är Fidelie rätt person att få hjälp av. Kan varmt rekommendera Fidelie!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har under fyra veckors tid fått stöd och coachning av Fidelie, med målet att stabilisera mitt blodsocker, minska sötsuget och få en bättre kosthållning. Genom ganska så små justeringar har jag verkligen kunnat nå mitt mål på de här fyra veckorna! Fidelie har varit en fantastisk coach som peppat och delat med sig av sin kunskap, och gjort mig medveten om varför kroppen reagerar som den gör på olika saker jag äter. Jag har lärt mig väldigt mycket om min egen kropp under den här perioden, vad den mår bra av och inte och hur jag kan vara så snäll mot den som möjligt – både vad gäller kost, rörelse och återhämtning. Jag kan varmt rekommendera att genomföra det här programmet, det är som en liten present till dig själv 🙂 Återigen, tack så mycket Fidelie för detta, du är verkligen otroligt duktig på det du gör! 🌟

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Kan varmt rekommendera detta lärorika program. Fidelie har lärt mig så otroligt mycket om kost, näring och hur kroppen fungerar. Stort tack!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Hej och tack för denna gång och alla goda råd jag fått! Meningen med detta var ju att komma igång med träning och ändra på mina matvanor, med tanken att gå ner några kilo i vikt. Vilket jag lyckats med. Dina tips och råd i videorna har varit givande. Inte alltid lätt att få ihop måltiderna, men tycker det går bra och gott är det😊

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Träning och mat har under många år varit en stor del av mitt liv, dock utan balans då matintaget var betydligt lägre jämfört med den högintensiva träningen. Detta påverkade såväl mitt välmående som livet i stort. Idag är träning och mat fortfarande viktigt, och tack vare Fidelies kunskaper och stöd genom HappyLifestyle har jag dessutom hittat en balans och fått tillbaka glädjen i det jag gör 😊 /Elina

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Ett familjärt träningsrum där man alltid känner sig varmt välkommen. Aldrig några problem att få hjälp och en bra coachning för både kost och träning! Man vill verkligen gå dit för att träna och må bra. / Ola Green

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Startade min resa på HS i februari i år. Tänkte att jag ska ge detta en chans o hade egentligen inga större förväntningar allt beror egentligen vara på mig själv. En utav mina viktigaste mål var och bli av med mina blodtrycks medicin (vilket jag trodde var nästintill omöjligt) jag har haft de i drygt 5 år . Började med min träningen o samt ändrade min kost och med en fantastisk stöttning av min hälsocoach Fidelie har jag nu efter 6 mån lyckats bli av med min blodtrycks medicin och jag mår så mycket bättre och tycker att det är så fantastiskt kul m träningen o de resultaten som det ger mig. Så ge aldrig upp med dina mål!!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag är väldigt nöjd med Happy Societies kost- och livsstilsprogram som jag och min fru genomfört. Jättegod mat och bra råd som gjort att jag har fått en bättre förståelse för min kropp och det har blivit hållbart även efter programmet. Jag är väldigt nöjd med mina resultat och rekommenderar detta starkt! // Fredrik

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Vikt 109,9 kg > 94,7 kg

Muskler 38,2 kg > 40,2 kg

Fett 42,5 kg > 23,9 kg

Viseralt fett 20 > 11

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Hej,

Mitt namn är Morgan och jag har precis gått igenom ett 12-veckors hälsoprogram ihop med Happy Societies och Fidelie Jändel. Fokus har under hela perioden varit att hitta ett förhållningssätt till både kost och motion som är hållbar över tid och inte köra någon diet som säkert kan ge kortsiktiga resultat men som är svår att följa över tid.

Det handlar mer om man äter rätt sorts mat går det att äta både gott och hålla sig mätt samtidigt som hälsan blir bättre. Med undantag av de första 2 veckorna som blev lite av en omställningsperiod för mig har jag inte upplevt mig hungrigare än tidigare och då endast i kortare perioder.

Fidelie är duktig på att anpassa råden så att de passar in i ens vardag och omställningen har gått mycket enklare än jag någonsin trodde var möjligt. Även om Fidelie inte lägger någon vikt alls på att väga mat eller räkna kalorier har det åtminstone för mig ändå lett till en rejäl viktnedgång och jag lyckades tappa 18 kg (Varav 17,9 kg rent fett). Har du kört fast och känner att du skulle behöva hjälp med kost och motion kan jag starkt rekommendera Happy Societies och Fidelie, de har uträttat underverk för mig.

Morgan Andersson

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Tack för dina peppande ord och kloka inspel – det känns himla tryggt att ha med dig på resan , främst att du vet vad du pratar om ❤ du är klok som en bok!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag gick fem veckor med coachning av Fidelie.

Lärde mig otroligt mycket under dessa veckor med Fidelie.  Hur jag ska sätta ihop mina måltider för att ge näring till kroppen och få ett naturligt förhållningssätt till mat. Jag känner mig otroligt mycket piggare efter dessa veckor när kroppen får den näring den behöver. Fidelie är mycket kunnig och inspirerande. Kan verkligen rekommendera detta programmet som en investering i sin hälsa.

Tack och kram från mig

Anna Eskilsson

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har med hjälp av Happy Societies och Fidelie Jändel som kost- och hälsocoach, lagt om mina kostvanor och mitt tänk kring mat. Fidelie har lagt upp ett personligt program för mig, som tar hänsyn till alla ”svårigheter” jag har. Jag har en hel del kilo som ska bort, men vårt fokus har varit att läka kroppen och balansera blodsockret. Så överraskad av alla positiva och snabba resultat. Det var inte väntat, men är så tacksam över hur bra jag mår.

Magen fungerar bättre och är inte så svullen. Jag sover bättre, är piggare och äter fantastiskt god mat. Som bonus till allt detta har jag tappat 11 kilo!!

Fidelie må vara ung, men hon är kunnig, trovärdig, empatisk, förtroendeingivande, jordnära och har det vackraste av leenden.

Hon är som klippt och skuren för i sin roll som coach.

Tack från botten av mitt hjärta!”

Camilla

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Så lärorikt och spännande med denna utmaning. Har lärt mig sååå mycket och Fidelie har varit grym!

Emilia Bark

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag kan varmt rekommendera den här guiden om du är intresserad av att lära dig om mat, kosthållning och hur människor i grunden “fungerar” från en evolutionär synpunkt. Mycket värdefull information och tips som jag kommer ta med mig! Stort tack, Fidelie!

Carina Tobrand

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Genom kostprogrammet har Fideli delat med sig av sin kunskap och egna erfarenheter och det har varit till stor hjälp.  Hon har stor kompetens och kunskap i näringslära och fysiologi vilket varit inspirerande att ta del av, dessutom har Fideli genom hela coachningen skickat peppande och glada meddelanden för att motivera och stötta vilket varit väldigt hjälpsamt under tuffare dagar. De många kortare filmerna gör det lättare att ta till sig eftersom du inte får all teori på en gång utan utspritt under hela perioden. Jag har lärt mig massor, ffa har jag lärt mig vikten av att faktiskt äta 3 ggr om dagen.

Ghita Gustafsson

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

12 veckor är ingen lång tid men den har gett mig så mycket. Det har fått mig att ändra tankesätt, bli eftertänksam och definitivt mer uppmärksam och lite klokare. Fidelie har kommit med glada tillrop och uppmaningar. Inga pekpinnar och förbud utan förklaringar, tips och råd.

I början av perioden så trodde jag inte på detta till 100% men har definitivt ändrat uppfattning. Tack vare Fidelie och upplägget så är detta bland det bästa jag har gjort med fina resultat.

Jag är bara så glad över att jag hoppade på detta och jag har fått så mycket tillbaka.

Tack igen Fidelie

Annelie Nilsson

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

För mig har det varit tre väldigt lärorika månader. Tack vare Fidelies hjälp har jag lärt känna min kropp på ett nytt och bättre sätt. Dessa tre månaderna har gått upp och ner men det har varit skönt att hela tiden ha Fidelie på axlarna så att jag (vi) inte gav upp.

Det har varit en stor fördel att få skapa sin egen livsstil utifrån tips, råd och vägledning av Fidelie eftersom vi då skapar en hållbar livsstil och lär oss vad som är bättre och sämre val.

Efter dessa tre månaderna mår jag bättre i kroppen och framförallt i magen som var mitt bekymmer.

Linnea Nilsson

 

Ref. VARDAGSRUMMET

”En utmaning varje pass i att bli bättre i en miljö som inte saknar något. Lugnt, lyxigt och väldigt motiverande att träna. ”

Fredrick Göthberg

Ref. VARDAGSRUMMET

”Mycket trevligt bemötande på ett mysigt gym utöver det vanliga! Kan varmt rekommenderas!”

Olof Johansson

Ref. VARDAGSRUMMET

”Helt fantastiskt ställe!!! Jag är lyrisk…Äntligen har jag hittat rätt ställe…Och det där lilla extra gör ju så mycket, all ”lyx” runtomkring, att det är så personligt och att instruktörerna har en grym servicekänsla! ”

Pernilla Karlsson

Ref. VARDAGSRUMMET

”Tack för ert vänliga kunniga och proffsiga bemötande!”

Marianne Dahlqvist

Ref. VARDAGSRUMMET

”Lugn och skön stämning, Sara är pedagogisk o superbra! Plus är att man inte behöver ha med sig vattenflaska då det finns på plats, tillsammans med bästa ingefära shoten och det goda kaffet!”

Pernilla Lundqvist

Ref. VARDAGSRUMMET

Här tränar alla oavsett förutsättningar. En lugn miljö, lite som ett vardagsrum. Trevlig och kunnig personal som hjälper till med allt från coaching till att servera espresso eller en hälsoshot. Rekommenderas varmt <3

Maria Lindsten

Ref. VARDAGSRUMMET

Vid 52 år ålder har jag äntligen hittat ”mitt” ställe att träna på. Just muskler som alltid har varit så skrämmande med alla stora starka killar i proffshörnan :=)

Här är det som att komma till en ändå stor familj. En svettig familj. Älskar det <3

Mari Gyllenfjell

Ref. VARDAGSRUMMET

Jag har varit medlem i mindre än 2 månader men jag är så glad över mitt beslut att vara en del av Happy Societies. Humöret, energinivån och framför allt motivationen att gå til gymmet är på en helt annan nivå än tidigare. Mycket trevlig personal också!

Carina Tobrand

Ref. VARDAGSRUMMET

Skönt ställe att träna på. Enkelt, trevlig träning som ger snabba träningsresultat. Tack till personalen hjälper till och pushar på i träningen.

Magnus Folcker

Ref. VARDAGSRUMMET

Härlig bra träning och alltid ett varmt och vänligt bemötande <3

Lotta Idehed

Ref. VARDAGSRUMMET

Happy är en perfekt blandning av nytta och nöje. Man tränar i hemmamiljö med trevliga och positiva ”gäster”. Happy gör dig glad och nöjd.

Therese Göthberg

Ref. VARDAGSRUMMET

Som många andra har jag velat komma igång med träning såååå länge men alltid varit orolig bekymrad över hur jag ska veta vad jag ska göra på gymmet som jag väl tar mig till. På Happy Societies bemöts jag av magiskt trevlig och hjälpsam personal i en ”loungeig”miljö och det bästa är att jag aldrig behöver oroa mig över vad jag ska göra under mitt pass då maskinerna är som en egen PT som alltid är med en.

Ebba Hotaling

Ref. VARDAGSRUMMET

Man känner den positiva energin så fort man kliver innanför dörren.

Varmt, välkomnande, energigivande är några av ledorden, skulle jag vilja sammanfatta det som.

Sara Jonsson Rydmark

Ref. VARDAGSRUMMET

Så skönt att komma till en avslappnad miljö, som att träna hemma, fin inredning och lugn musik. Jag kan göra min träning vilken tid som passar mig, snabbt och effektivt – me like 🙂

Jessica Öman, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Träningen på Happy Societies är enkel, snabb och ger snabba resultat. Det är första gången i mitt liv jag tycker om att gå till gymmet. Trevliga klubbvärdar möter alltid med ett leende och jag blir sedd. Sånt enkelt som att vi säger hejdå till alla i lokalen när man går känns bra.

Catarina Dahlin Lundberg, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Vilken ynnest att få träna i sån underbar, rogivande miljö. Lugn musik, härliga värdar som kommer med glada uppmuntrande ord. Kompisar som man sitter och pratar med efteråt då man får belöning i form av god ingefärashot och kaffe för dem som önskar. Bästa träningen ever <3

Lil Sjöholm, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Utan Happy Societies skulle jag ALDRIG gymmat! Tack för att ni finns 🙂

Maria Magnusson, Happy Member

Ett trevligt ställe att träna på, ett annorlunda gym med annorlunda koncept. Att träna under ”övervakning” på rätt sätt känns som att man inte kan göra fel. Resultatet kan bara bli bättre! Inte att glömma att personalen gör stället!

Gunilla Johanisson, Happy Member

Rolig träning, Sara är bra på att peppa. Mysig miljö

Mari Nilsson, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

För en 50-plussare har det varit en uppenbarelse att komma i gång med träning igen efter 30 år i soffan. Resultatet? En piggare, gladare och starkare man, som dessutom lyckats få bukt med sina ryggproblem tack vare er. Att sedan få träna i en sådan avslappnad och inspirerande miljö och med fantastiska värdar som hjälp är liksom bara grädden på det hälsosamma moset. Tack HS!

Ola Karlsson, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Känslan av att komma in på ett spa 🙂 Alla är måna om varandra, fin miljö och genuint intresserad och proffsig personal, sen alla vinster av träningen på detta

Katarina Jändel, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Sara, vilken pärla alltså.

Petra Stein, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Mycket trevlig träning och skönt att slippa den sunkiga gymkänslan. Alltid rent och fräscht, trevliga värdar som gör att man känner sig lite speciell 🙂

Pernilla Nätbring, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Härligt avslappnad miljö. Bra träning och uppföljning. Mysigt att stanna kvar en liten stund efter träningen för att prata lite över ingefära/chili shoten och lite kaffe.
Ett gym som är svårt att beskriva, men en blandning mellan microgym och spagym kanske…. Som att träna i någons vardagsrum..
Träningen som är individuell och databaserad hjälper dig att hålla koll och fokus. Underbar personal i form av värdar, som är där för att hjälpa dig med träningen och se till så att alla har det bra och trivs. Inga speglar, inga lösa vikter och inga lysrör i taket. Istället finns mycket fönster med gardiner, gröna växter, levande ljus. Flaskor med kallt vatten finns i kylen…

Camilla Kåreda, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Jättefräscht gym med känslan av att cirkelträna i någons vardagsrum. Kul datoriserad träning med ”sin” egen PT. 5 stjärnor.

Isabell Göransson, Happy Member

Det känns faktiskt inte som om att man tränar. Tiden går så fort. Och sen hänger man vid köksbordet och lär känna nya härliga människor. Så även om träningen går på en halvtimme så tar det ändå 1,5 timme. Men det är ju bara en bonus!

Tina Wallin, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Plötsligt händer det! Efter år av outnyttjade träningskort, svikna nyårslöften, extra kilon och dålig kondis – ÄNTLIGEN! Att bli så väl omhändertagen och bemött på Happy gör att jag längtar till varje träningspass!

Pia Brauer Kraft, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Man börjar alltid på en måndag, det vet ju alla :). För mig är det måndag varje dag. Inte för att jag börjar om varje måndag, utan för att Happy är det enda ställe som fått mig att stanna över tid. Det för att de är fantastiska på att stötta och ”peppa” och för att de alltid får mig att känna mig välkommen och speciell. Kors i taket, träning har blivit grymt kul!

Jessica Elmgren Lindahl, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Snart femtio på nytt! Vi har tränat här 2-3 ggr i veckan nu sedan starten på detta lilla underbara gym. Förutom att det är roligt, tryggt och lätt att träna i maskinerna måste vi ge en extra eloge till världens bästa värdar som alltid finns för oss. Vi har nu på denna korta tiden sänkt vår biologiska ålder med massor av år…. Fortsätter vi så här är vi snart 50 år på nytt 🙂

Lena och Bernt Petersson, Happy Members

Ref. VARDAGSRUMMET

För första gången har jag blivit motiverad av att träna. En specialanpassad träning som passar mig perfekt. Så smidigt att logga in på varje maskin och den ställer in allt som behövs för mina behov.

Mattias Wallin, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Ett träningskoncept som passar mej bra utifrån mina förutsättningar. En varm och trivsam miljö med duktig och hjälpsam personal.

Marie Kristensen, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Ett skönt och avslappande gym att gå till låter konstigt men det är precis vad det är.

Ljuvlig personal som vägleder och tar hand om en.

Lena Hallström, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Det är lugnt, trevligt och stämningen är alltid välkomnande när värden hälsat direkt när man kommer in. Efter träningen är det alltid positiva ord och en ”shot” som gäller. Vill man är det bara att sätta sig vid bordet och prata med nya träningskompisar. Ett toppenställe som äntligen fått mig att gilla träning.

Christina Antonsson, Happy Member

Ref. VARDAGSRUMMET

Efter prova-på tiden slut, var valet enkelt. Varför inte satsa på oss själva. En rolig sysselsättning att göra tillsammans som stärker både kroppen och självförtroendet. Man känner sig alltid välkommen och väl omhändertagen, av den trevliga personalen. Och man känner sig nöjd och glad, när man går därifrån.

Britt-Marie & Bengt Rosén ”Glada pensionärer” Happy Member