fbpx

Happy Societies

- Bästa försäkringen för företagare och företag!

Traditionella försäkringar i all ära men tyvärr hjälper de bara när ”olyckan” redan inträffat. Vi vill hitta lösningar för dig och din personal steget innan det inträffar. Träning är den bästa medicinen för både mental och fysisk hälsa. Så vi förespråkar – Prehabilitering istället för Rehabilitering.

Som företagare exponeras du säkert för både stress, långa dagar och ibland blir den egna hälsan eftersatt fast du skulle önska annorlunda. På samma sätt värderar du säkert personalens hälsa. Sjuk personal är kostsamt på många sätt.

Vårt mål har varit att ta bort så många hinder som möjligt, så att er träning blir av vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år. Det är ju ingen hemlighet att regelbunden träning ger både god fysisk och mental hälsa.

Idag brinner 3 miljarder inne i outnyttjade gymkort varje år. Att då ge dessa friskvårdsbidrag år efter år är inte bra för varken företag, deras anställda och slutligen staten. 

Vi vill göra skillnad i Happy Societies och en stor del i detta är just att medlemskap skall nyttjas och vi har byggt upp hela vår affärsidé kring det målet. Vi har också säkerställt en trygg och säker träning genom att det alltid finns en klubbvärd på plats när du eller dina kollegor kommer träningspasset.

Vår bakgrund sedan 10 år är att jobba med traditionell Personlig Träning. Den träningen har stor effekt om man vill ha effektiva resultat. Utmaningen sitter i att du måste ha en god planering och boka in dina pass i god tid. Dessutom är det kostsamt över tid! När vi skapade Happy Societies ville vi ta med oss de bästa delarna och plussa på med andra viktiga faktorer.

Tiden är en viktig faktor och därför jobbar vi med EGYM där vi skräddarsyr en träning helt utifrån varje individ. Oavsett om du är träningsvan eller ej optimerar vi utfallet likt Personlig Träning. Våra intelligenta maskiner är så effektiva så vi kan få ner tiden till bara 33 minuter för ett komplett pass som går igenom hela kroppen.

Man behöver inte boka något. När lusten faller på eller när man får en lucka i sitt schema är det bara att komma.

Som enskild medlem kan man följa sin egen utveckling i en app, vilket både inspirerar och motiverar. Som företag kan vi samla data på gruppnivå som hjälper er att ta goda friskvårdsbeslut.

Var 4.e vecka erbjuder våra klubbvärdar ett personligt avstämningsmöte med alla medlemmar. Detta är helt avgörande för att behålla medlemmar i en långsiktighet. Förutom att stämma av senaste veckornas utfall så sätter vi också en ny utmaning fyra veckor framåt och när vi träffas passar vi på att göra en kroppsammasättningstest som ger oss den information vi behöver för att leda vår medlem rätt.

Dessa delar borgar för att vi vet att våra medlemskap kommer användas i mycket större grad och därmed bli en lönsam investering för ditt företag.

Vi erbjuder också vår unika Lifestyle-tjänst där vi kan serva dig och ditt företag online. Vi skräddarsyr och guidar varje kund personligen utifrån deras förutsättningar och mål i 12 veckor eller på årsbasis. Fokus ligger på kost- & livsstil vilket också går att koppla samman med att vi kommer ut till ert företag och gör en kroppsammansättningstest på alla anställda och därmed får vi fram tydliga riktmärken och resultatförbättringar vi hjälper till med i företagets hälsoinvestering.

Fyll i dina uppgifter här nedan så bokar vi upp ett personligt möte på plats (eller distans), där vi tillsammans ser över hur vi kan erbjuda er en skräddarsydd och lönsam friskvård för just dig och ditt företag.