fbpx

HAPPY CHARITY

 – En hälsogåva till den som vill och behöver men kanske inte har möjligheten.

Jag heter Patrik Jändel och är grundare till Happy Societies. En verksamhet med små ”vardagsrumsgym” som är tänkt att du ska hitta runt om i vårt avlånga land. Jag har varit med i den här branschen sedan 1996 och brinner fortfarande för de där ögonblicken när man ödmjukt inser att vi har varit en bidragande del för att förändra en medmänniskas liv för alltid.

I vårt sortiment av tjänster kan vi erbjuda det bästa stödet för att göra skillnad. Vi skräddarsyr alltid en hälsolösning utifrån nuläge och mål inom områden som träning, kost, vardagsmotion, stress, hormoner, sömn och återhämtning. Det personliga stödet kan du få hemma hos dig eller hos oss, eller en kombination därav.

Även om man kunde önska att alla hade haft möjligheten att ta del av denna personliga hjälpen, så vet jag såklart att alla inte har möjligheten och det är just för dem jag vill göra skillnad med mitt hjärteprojekt Happy Charity. Med vetskapen om att vi faktiskt kan förändra ett helt liv för någon som annars inte annars hade haft möjligheten är den finaste belöningen för mig och därför startar jag nu upp detta välgörenhetsprojekt. En gång i kvartalet kommer jag och mina duktiga medarbetare välja ut någon/några som får all hjälp som behövs för att nå sina drömmars mål oavsett om man har den ekonomiska möjligheten eller ej.

Alla kan ansöka genom att fylla i sitt namn och namnet på den du skulle vilja nominera (du kan nominera dig själv) och en gång i kvartalet kommer vi välja ut en eller flera personer som får vara med och dela på vår välgörenhetsgåva. Självklart är alla gåvotagare anonyma om inget annat önskas.

Välkommen att ansöka idag. Vi tar emot sökande löpande året runt och den eller de som blir utvalda en gång i kvartalet, kommer vi kontakta via den som gjort nomineringen.

Vänligen Patrik Jändel,

Obs! Den som erhåller vår gåva kan ej kombinera eller överlåta denna till någon annan eller välja att ta ut gåvan i pengar. Ev. vinstskatt betalas den som erhåller gåvan.