fbpx
happy christmas

Happy Christmas, bästa medlemmar!

Hela 89% av alla våra medlemmar på Happy Societies kommer från en redan befintlig medlem. Det gör oss enormt glada att vi har ert fulla stöd och att ni tar med er nära och kära till vårt lilla vardagsrum. Just nu har vi inte så många platser kvar till vårt medlemstak, så passa gärna få med dig dina vänner nu.

Nu vankas det jul inom kort och då vill vi göra det enkelt och fördelaktigt för dig som är medlem att hitta den perfekta julklappen till alla dina kompisar som du vill ha som träningskompisar eller som du vill ge en riktig hjärtegåva.

Köp vårt laddade Happy Giftcard och få extra mycket värde för pengarna som medlem.

GIFTCARD 1 : Detta gåvokort berättigar mottagaren till vårt medlemskap Livingroom under 1 månad. Mottagaren får en skräddarsydd installation i alla våra träningsmaskiner, vägledning och inbody test med analys. Medlemspris just nu 750 kr (Värde 1495 kr)

GIFTCARD  2 : Detta gåvokort berättigar mottagaren till vårt medlemskap Lifestyle under 1 månad.  Med utgångspunkt från mottagarens livsstil gör vi en screening baserad på träning, kost, återhämtning, stress och sömn. Därefter har mottagaren daglig kontakt med sin personliga hälsocoach. Dessutom ingår en skräddarsydd installation i alla våra träningsmaskinerö och inbody test med analys. Medlemspris just nu 1250 kr (Värde 2495 kr)
 
GIFTCARD 3 : Klappen till dig själv! Detta gåvokort berättigar dig till att uppgradera ditt medlemskap under 1 månad. Välj mellan våra medlemskap Lifestyle eller Woman och maximera dina resulta och samtidigt bygg på dig kunskap för alltid. Medlemspris just nu 950 kr (Värde 1995 kr)
 
GIFTCARD 4 : Köp ett giftcard med valfri summa och betala bara 90% av värdet.
 
Betalningen löser vi  som det passar dig bäst.
Välj mellan faktura, swish eller lägg det på din nästa dragning.
 
Vi reserverar oss för slutförsäljning. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden. Först till kvarn…
 
Oavsett villket paket du väljer så ser vi till att slå in det i ett fint litet paket som innehåller själva gåvokortet med ordinarie värde men också med ett digitalt armband. Fyll i formuläret här nedan så fixar vi klapparna till nästag gång du besöker oss.