fbpx

Vi söker dig som är 70 plus och vill testa vårt
"vardagsrumsgym" i 21 dagar!

Vi ska vara ärliga direkt och säga att vi bygger inte vår seniorverksamhet på rabatter. Vi har helt enkelt samma pris för alla och vi lägger istället tid, fokus på att ge dig en trygg och säker resa in i träningen, helt skräddarsydd utifrån där du befinner dig idag. Sen finns vi alltid på plats med våra Personliga Hälsoguider oavsett när du dyker upp för din träning.

Grunden i happy-konceptet är vår smarta cirkelträning. En individanpassad träningsmetod där man på endast 15 eller 30 effektiva minuter tränar igenom hela kroppen under närvaro av en personlig häsoguide som stöttar, utmanar och motiverar. Allt i en trivsam härlig vardagsrumsmiljö. Vid första träningstillfället ställs maskinerna in tillsammans med en av våra personliga hälsoguider där anpassning sker till både styrka, kroppsbyggnad och egna förutsättningar. Maskinerna håller sedan reda på inställningar och viktbelastning vilket gör träningen både enkel och säker att utföra.

Våra ”vardagsrumsgrym” är belägna vid västerbrotorget, på Södra järnvägsgatan 4J (Söder) och Segerstadsvägen 19a (Hovshaga). Vi värnar om det personliga mötet och har därför också skapat utrymme för att kunna slå sig ner för en pratstund och kaffe innan eller efter träningspasset. Vi bjuder även på stärkande ingefärashot som uppiggande alternativ och säkert ett gott skratt.

Önskar du kanske ta med väninnan, vännen, grannen eller din käresta – tipsa gärna! Kanske blir det starten för en ny sorts förmiddagskaffe som stärker både hälsan idag och välmåendet imorgon.

Varmt välkommen till Happy Societies och vårt träningskoncept. Och tänk på att – det finns många anledningar till att inte träna men desto fler till varför man ska, och det är aldrig för sent att börja träna!

Välkommen önskar Gänget på Happy!