fbpx
header

Vi söker dig som är 70 plus !

Kanske önskar du utmana barnbarnen i padel, sänka ditt handicap i golf eller kanske bara ge hälsan och kroppen de bästa förutsättningarna för ett långt och hälsosamt liv.

Oavsett anledning eller ambition så tror vi på Happy Societies att träningskonceptet HAPPY DAYS 70+ kan vara något för just dig som vill leva ett långt och hälsosamt liv.

Grunden i konceptet är vår smarta cirkelträning. En individanpassad träningsmetod där man på endast 33 effektiva minuter tränar igenom hela kroppen under närvaro av en personlig häsoguide som stöttar, utmanar och motiverar. Allt i en trivsam härlig vardagsrumsmiljö. Vid första träningstillfället ställs maskinerna in tillsammans med en av våra personliga klubbvärdar där anpassning sker till både styrka, kroppsbyggnad och egna förutsättningar. Maskinerna håller sedan reda på inställningar och viktbelastning vilket gör träningen både enkel och säker att utföra.

Vårt ”vardagsrumsgrym” är belägen vid västerbrotorget, på Södra järnvägsgatan 4J. Vi värnar om det personliga mötet och har därför också skapat utrymme för att kunna slå sig ner för en pratstund och kaffe innan eller efter träningspasset. Vi bjuder även på stärkande ingefärashot som uppiggande alternativ och säkert ett gott skratt.

Önskar du kanske ta med väninnan, vännen, grannen eller din käresta – tipsa gärna! Kanske blir det starten för en ny sorts förmiddagskaffe som stärker både hälsan idag och välmåendet imorgon.

Varmt välkommen till Happy Societies och vårt träningskoncept. Och tänk på att – det finns många anledningar till att inte träna men desto fler till varför man ska.

Välkommen önskar

Gänget på Happy!

P.s. Vill du läsa hur våra kunder upplever oss,  hittar du det här : https://happysocieties.se/vara-kunder-har-ordet/