fbpx
header

Vi söker dig som är 70 plus som helt kostnadsfritt vill bli en av våra testpiloter till vårt nya koncept HAPPY DAYS

Kanske önskar du utmana barnbarnen i padel, sänka ditt handicap i golf eller kanske bara ge hälsan och kroppen de bästa förutsättningarna för ett långt och hälsosamt liv.

Oavsett anledning eller ambition så tror vi på Happy Societies att träningskonceptet HAPPY DAYS 70+ kan vara något för just dig som vill leva ett långt och hälsosamt liv.

Grunden i konceptet är vår smarta cirkelträning. En individanpassad träningsmetod där man på endast 33 effektiva minuter tränar igenom hela kroppen under närvaro av en personlig klubbvärd som guidar, stöttar, utmanar och motiverar. Allt i en trivsam härlig vardagsrumsmiljö. Vid första träningstillfället ställs maskinerna in tillsammans med en av våra personliga klubbvärdar där anpassning sker till både styrka, kroppsbyggnad och egna förutsättningar. Maskinerna håller sedan reda på inställningar och viktbelastning vilket gör träningen både enkel och säker att utföra.

I HAPPY DAYS-konceptet har du alltid tillgång till välutbildad personal som kan hjälpa dig vare sig det gäller tips i träningen, hur du skall förhålla dig till eventuella skador eller hur ett vettigt träningsupplägg skulle kunna se ut. Vårt mål är att ständigt kunna vägleda dig kring din träning och hälsa.

Vår träningsstudio är belägen vid västerbrotorget, på Södra järnvägsgatan 4J. Vi värnar om det personliga mötet och har därför också skapat utrymme för att kunna slå sig ner för en pratstund och kaffe innan eller efter träningspasset. Vi bjuder även på stärkande ingefärashot som uppiggande alternativ och säkert ett gott skratt.

Inför lanseringen av vårt nya koncept vill vi utvärdera det och därför erbjuder vi ett begränsat antal testpilotplatser där du ges möjlighet att testa HAPPY DAYS 70+ konceptet helt kostnadsfritt i 21 dagar. Under dessa dagar blir du introducerad till träningen och erhåller all personlig stöttning och hjälp du kan tänkas behöva för att komma igång.

Motprestationen är din uppriktiga återkoppling där vi får lyssna på din upplevelse och vi får ta del av dina tips så att vi kan skapa världens bästa seniorkoncept.

Som tack för din insats i projektet väntar också ett specialerbjudande på dig om du väljer att fortsätta efter din provperiod. Platserna är begränsade så först till kvarn tillämpas. Du lämnar din ansökan här nedan.

Önskar du kanske ta med väninnan, vännen, grannen eller din käresta – tipsa gärna! Kanske blir det starten för en ny sorts förmiddagskaffe som stärker både hälsan idag och välmåendet imorgon.

Varmt välkommen till Happy Societies och vårt kommande träningskoncept HAPPY DAYS 70+. Och tänk på att – det finns många anledningar till att inte träna men desto fler till varför man ska.

Välkommen önskar

Fidelie Jändel med kollegor