fbpx
header_boost

Happy Woman – ett skräddarsytt program som hjälper dig med dina klimakteriebesvär

Oönskad viktuppgång, störd sömn, insomningsbesvär, håravfall, muskel- och ledvärk, hjärndimma, nedstämdhet, minskat självförtroende, torra slemhinnor, urinvägsinfektioner, mage- och tarmproblem, vallningar, svettningar, riklig, smärtsam eller oregelbunden mens, minskad muskelmassa…. Listan är lång och kan dessvärre göras ännu längre…

Är du kvinna, troligtvis någonstans mellan 40-60 år, som uppmärksammat förändringar i din kropp? Du kanske inte riktigt känner igen dig själv trots att du lever på som förut? Orsaken till detta kan vara att du är på väg in i, eller befinner dig i klimakteriet. Din hormoncykel förändras och det påverkar dej både mentalt och fysiskt.

Alla kvinnor är olika och det finns inga standardlösningar om man vill uppnå resultat. Med Happy Woman skräddarsyr vi ett program för dig, din kropp och dina besvär. Vi vet att med små justeringar kring kost, träning, stress och återhämtning kan du faktiskt bli av med många av dina problem och få ett bättre och garanterat även ett hälsosammare liv.

Och för att göra det enklare för dej så kommer du att ha din certifierade Kostrådgivare och Hälso- och Klimakteriecoach vid din sida varje vardag, var du än befinner dig och så länge du önskar. Utöver det kommer du också erbjudas en anpassad och effektiv helkroppsträning på bara trettiotre minuter i vårt behagliga vardagsrumsgym.

Varmt välkommen att fylla i formuläret så hör vi av oss inom de närmsta dagarna och berättar mer.