fbpx
head_woman_2

Vi söker kvinnor +40 år som vill ta kontroll över sina hormoner och må sitt bästa jag!

Har du märkt oönskad viktuppgång, sömnproblem, håravfall, ledvärk, eller andra förändringar i din kropp? Särskilt om du är kvinna och befinner dig någonstans mellan 40-60 år, kan dessa symtom vara tecken på att du närmar dig eller redan befinner dig i klimakteriet. Hormonella förändringar under denna tid kan påverka både din mentala och fysiska hälsa.

Varje kvinna är unik, och det finns ingen standardlösning för att hantera dessa förändringar. Med vårt skräddarsydda och individuella Happy Woman-program tar vi hänsyn till dig, din kropp och dina specifika besvär.

Vi vet att med små anpassningar inom kost, träning, stresshantering och återhämtning kan göra stor skillnad för dig och hjälpa dig att må ditt bästa jag. Med Happy Woman kommer du inte bara att ha löpande tillgång till din egna certifierade klimakterie-, kost och livsstilscoach,. Du får också löpande personliga kunskapsfilmer helt anpassade för dig, avstämningar, och mycket mer.

Fyll i formuläret idag och reservera en av de aktuella platserna, där vi erbjuder en helt kostnadsfri konsultation utan några krav på vidareköp. Väljer du att fortsätta i ett individuellt och skräddarsytt program för dig, erbjuder vi det just nu till specialpris. Max 100 platser, först till kvarn…

Varmt välkommen till en personlig och skräddarsydd kvinnlig hälsorevolution!