fbpx
IMG_9464

HEMMA HOS DIG

Skapa nya goda hälsovanor med våra Kost- & Livsstilsprogram – alltid med en certifierad hälsocoach och kostrådgivare vid din sida – varje vardag, så länge du önskar!

Våra program bygger på att du dagligen (vardagar) har kontakt med din Personliga Hälsocoach via en privat kanal online. Du får direkt feedback på din kost men även individuellt anpassade rekommendationer, tips och råd kring din träning, vardagsmotion, stress, sömn och återhämtning – helt baserat på dina förutsättningar och mål. Beroende på din situation väljer du mellan olika program. Vi ger dig inspiration, kunskap och verktyg som du har med dig i din vardag och som gör skillnad för dig för lång tid framöver och troligtvis för alltid. Vi erbjuder alltid ”trygg start i 21 dagar” vilket gör att du kan testa tryggt utan binda upp dig.

Vi är otroligt stolta över de fina referenserna vi fått från våra medlemmar och kunder  Klicka här för att ta del av dem.

Vill du också skapa goda nya goda hälsovanor? Fyll i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig och berättar mer inom kort!

Testa och upplev Happy Societies i 21 dagar!