fbpx
headerheader

Vad kul att du vill bli en av Växjö kommuns testpiloter tillsammans med oss!

Vi vet att det inte finns några standardlösningar om man vill uppnå långsiktiga resultat. Därför utgår vi från just dina förutsättningar och mål när det gäller träning, motion, sömn, stress, återhämtning och inte minst kost.

Vi börjar med att ses i ett online-möte och du får berätta om dig och dina hälsodrömmar. Därefter loggar du enkelt din vardag via din telefon och svarar på frågor kring din livsstil. Baserat på dina svar får du en skräddarsydd hälsoplan av din Personliga Hälsocoach. Inte nog med det du kommer också få tillgång att träna effektiv 33 minuters-träning i vårt ”vardagsrum”– Allt helt kostnadsfritt!

Vår testgrupp kommer delas in i två grupper där hälften får köra effektiv träning i vårt vardagsrum och hälften kommer också få en kost- & livsstilsanalys med hälsoplan. Efter den kostnadsfria testperioden kommer alla avslutningsvis få gör en enkel utvärdering genom att svara på några frågor och vår behållning kommer bli att jämföra de två olika grupperna och deras upplevelser.

P.s. Alla testpiloter kommer man få ett attraktivt men kravlöst fortsättningserbjudande som tack för hjälpen!