fbpx
Happy_head

Vad kostar det att träna och må bra på Happy?

Vi vet att det inte finns några standardlösningar om man vill uppnå långsiktiga resultat. Därför utgår vi alltid från just dina förutsättningar och mål när det gäller vardagsmotion, kost, sömn, stress, återhämtning och inte minst effektiv, enkel och rolig träning.

Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar just dig och det avgör också vad kostnaden blir för din investering i dig själv. Det kan handla om uteslutande effektiv trettiominuters träning i vårt vardagsrum, där du alltid har en Personlig Häsoguide vid din sida, tester, avstämningsmöte och mycket mer. Men det kan också handla om att du vill ha detta kombinerat med en Cert. Kostrådgivare eller Hälsocoach kopplat till dig. Inriktning kan vara att komma i toppform, få ordning på dina hormoner eller kanske se över hela livsstilen med sömn, stress och andra viktiga faktorer som hjälper dig.

Vi kan erbjuda kortsiktiga lösningar i form av program med olika längd och innehåll, men det kan också handla om en mer långsiktig satsning i olika typer av medlemskap. Du kan få stöd från oss ”hemma hos oss” eller ”hemma hos dig”. Alla val är individuella och detta beskriver vi för dig när du testat (fritt) och vi vet lite mer hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Men för att ändå ge ett exempel så kan du ta del av vårt livingroommedlemskap för motsvarande en (1) PT timme i månaden och då ingår fri tillgång till våra digitala pt-maskiner, mål- & avstämingsmöte varje månad, regelbundna inbodytester och analyser, alltid en klubbvärd vid din sida oavsett när du dyker upp och mycker mer.

Har du ytterligare frågor eller kanske är sugen att testa oss i 21 dagar är du välkommen att fylla  i formuläret nedan, så tar vi en personlig kontakt med dig och berättar mer.

Ha en fin dag, vänligen gänget på Happy Societies 🙂