fbpx
header_boost

Vi söker Växjöbor till vårt Toppformsprogram!

Tänk om du kunde få komma till en Hälsoklubb som lyssnar på dina behov och hjälper dig att nå dina hälsomål? Tänk dig sedan att klubben du kommer till är byggd som ett trivsamt vardagsrum där träningen tar bara en halvtimme!

Känner du inte igen dig själv längre? Hitta tillbaka till forna glansdagar med vår metod som helt bygger på att tillgodose varje individ. Vi kombinerar vår innovativa träningsmetod med stor erfarenhet inom rådgivning och coachning. Just nu erbjuder vi en komplett screening av dina hälsovanor, starttester och efter detta en noggrann plan där du under 4 veckor arbetar vidare med de delar som du prioriterar för att bli din bästa version av Dig själv.

Hur?
Träningen hos oss bedrivs  i digitala maskiner som anpassas efter din rörelseförmåga, styrka och målsättning.

Vad?
Vi har haft tid att aktivt arbeta fram en ny metod som skall hjälpa dig att nå dina hälsomål.

Oavsett om du vill bli starkare, bli av med en skada eller gå ner i vikt så har vi kompetenser som kan hjälpa dig framåt. I programmet kommer du att ha en hälsocoach vid din sida.

Välkommen att skicka din intresseanmälan här nedan, så återkommer vi för att boka in ett kostnadsfritt informations- och konsultationsmöte i vårt vardagsrumsgym på Södra Järnvägsgatan i Växjö.

P.S. Ibland kan en omstart bli lättare om man är två, bjud i så fall med den Du vill ha med Dig på din hälsosamma resa D.S.