fbpx

Våra kunder har ordet

Vi är otroligt stolta och glada över våra kundberättelser. Det värmer våra hjärtan att ha kunnat förändra vardagen för så många. Referenserna nedan är hämtade utifrån Fidelie Jändels olika online-program.

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag trodde jag hade bra koll på allt om min kropp men efter att sett och hört alla filmer som skickats till mig har jag lärt mig så mycket mer. Även fått förståelse för hur och varför kroppen reagerar som den gör. En värdefull lärdom för mig. Fideli har även varit bra på att motivera och peppa mig när jag själv inte varit på topp. Fyra veckor gick fort, men har fått bra verktyg att fortsätta på egen hand. / Anette

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Happy Woman programmet borde alla kvinnor över 40 år gå. Tänk vad mycket lidande många hade sluppit. Tack fantastiska Fidelie. / Lena

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har fyllt på med massor av verktyg i min vertygslåda under de här givarande 4 veckorna som jag har med mig resten av livet och är evigt tacksam att jag redan känner skillnad i min jobbiga övergångsålder. Tack Fidelie <3

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Under mina 4 veckor med Fidelie Jändel i Happy Woman programmet har jag fått insikter och lärdomar i mig själv som känns så värdefulla. Jag känner redan nu tydliga resultat och ser fram emot att gå fortsättningsprogrammet./ Pärnilla

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har uppskattat de fina korta filmerna om olika ämnen. Bra att inte få alla på en gång, utan en i taget. Fidelie är kunnig och delar med sig av kunskapen på ett lättförståeligt sätt utan pekpinner och piska. Filmerna är motiverande och innehållsrika. Det känns lägg att ta till sig råden och förändra sina vanor. Lite i taget

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

På bara 4 veckor kan jag känna en påbörjad förändring i kroppen. Jag kan fortfarande njuta av god mat och träningen känns helt plötsligt mer givande även att jag tränar under en kortare tid än innan!”

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Har haft en positiv upplevelse hela vägen, piggare, magen funkar, mindre sötsug, tackar hellre nej till det söta än att förstöra det jag byggt upp

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Man tar kvinnor på största allvar och upplyser att det är flera saker att ta hänsyn till, inte bara vilken vikt utan andra delar för att se helheten. Allt som kan vara viktiga pusselbitar!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Tack för den här tiden med din coachning. Jag tycker jag har fått till en riktigt bra struktur med träning, kost och återhämtning och verkligen förstått hur jag ska göra för att må så bra som möjligt och komma ner i vikt. Med små korta filmer har du inspirerat och delat din kunskap. Jag har nu tränat 1,5 år på Happy Societies och har under den här tiden förvandlat min kropp med mer muskler, mindre fett och minskat det viscerala fettet från 12 till 6. Det här med att samla poäng tilltalar mig 😊//
Emma

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har gått från dagliga typ2 diabetes sprutor till en i veckan. Det säger allt om hur bra det här är. Tack för din coaching och ditt enorma kunnande  <3

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag kan varmt rekommendera den här guiden om du är intresserad av att lära dig om mat, kosthållning och hur människor i grunden ”fungerar” från en evolutionär synpunkt. Mycket värdefull information och tips som jag kommer ta med mig! Stort tack, Fidelie!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Efter 12 veckor med coachning av Fidelie så har jag bara positiva ord att säga. För min del var det vicerala fettet som jag behövde sänka. När jag har tyckt att förbättringarna gått långsamt (är ju otålig) så har Fidelie stått bredvid och sagt att det kommer – och det har det gjort nu. Små justeringar i kosten gör stor skillnad. Oavsett vad man behöver hjälp med så är Fidelie rätt person att få hjälp av. Kan varmt rekommendera Fidelie!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har under fyra veckors tid fått stöd och coachning av Fidelie, med målet att stabilisera mitt blodsocker, minska sötsuget och få en bättre kosthållning. Genom ganska så små justeringar har jag verkligen kunnat nå mitt mål på de här fyra veckorna! Fidelie har varit en fantastisk coach som peppat och delat med sig av sin kunskap, och gjort mig medveten om varför kroppen reagerar som den gör på olika saker jag äter. Jag har lärt mig väldigt mycket om min egen kropp under den här perioden, vad den mår bra av och inte och hur jag kan vara så snäll mot den som möjligt – både vad gäller kost, rörelse och återhämtning. Jag kan varmt rekommendera att genomföra det här programmet, det är som en liten present till dig själv 🙂 Återigen, tack så mycket Fidelie för detta, du är verkligen otroligt duktig på det du gör! 🌟

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Kan varmt rekommendera detta lärorika program. Fidelie har lärt mig så otroligt mycket om kost, näring och hur kroppen fungerar. Stort tack!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Hej och tack för denna gång och alla goda råd jag fått! Meningen med detta var ju att komma igång med träning och ändra på mina matvanor, med tanken att gå ner några kilo i vikt. Vilket jag lyckats med. Dina tips och råd i videorna har varit givande. Inte alltid lätt att få ihop måltiderna, men tycker det går bra och gott är det😊

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Träning och mat har under många år varit en stor del av mitt liv, dock utan balans då matintaget var betydligt lägre jämfört med den högintensiva träningen. Detta påverkade såväl mitt välmående som livet i stort. Idag är träning och mat fortfarande viktigt, och tack vare Fidelies kunskaper och stöd genom HappyLifestyle har jag dessutom hittat en balans och fått tillbaka glädjen i det jag gör 😊 /Elina

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Ett familjärt träningsrum där man alltid känner sig varmt välkommen. Aldrig några problem att få hjälp och en bra coachning för både kost och träning! Man vill verkligen gå dit för att träna och må bra. / Ola Green

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Startade min resa på HS i februari i år. Tänkte att jag ska ge detta en chans o hade egentligen inga större förväntningar allt beror egentligen vara på mig själv. En utav mina viktigaste mål var och bli av med mina blodtrycks medicin (vilket jag trodde var nästintill omöjligt) jag har haft de i drygt 5 år . Började med min träningen o samt ändrade min kost och med en fantastisk stöttning av min hälsocoach Fidelie har jag nu efter 6 mån lyckats bli av med min blodtrycks medicin och jag mår så mycket bättre och tycker att det är så fantastiskt kul m träningen o de resultaten som det ger mig. Så ge aldrig upp med dina mål!!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag är väldigt nöjd med Happy Societies kost- och livsstilsprogram som jag och min fru genomfört. Jättegod mat och bra råd som gjort att jag har fått en bättre förståelse för min kropp och det har blivit hållbart även efter programmet. Jag är väldigt nöjd med mina resultat och rekommenderar detta starkt! // Fredrik

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Vikt 109,9 kg > 94,7 kg

Muskler 38,2 kg > 40,2 kg

Fett 42,5 kg > 23,9 kg

Viseralt fett 20 > 11

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Hej,

Mitt namn är Morgan och jag har precis gått igenom ett 12-veckors hälsoprogram ihop med Happy Societies och Fidelie Jändel. Fokus har under hela perioden varit att hitta ett förhållningssätt till både kost och motion som är hållbar över tid och inte köra någon diet som säkert kan ge kortsiktiga resultat men som är svår att följa över tid.

Det handlar mer om man äter rätt sorts mat går det att äta både gott och hålla sig mätt samtidigt som hälsan blir bättre. Med undantag av de första 2 veckorna som blev lite av en omställningsperiod för mig har jag inte upplevt mig hungrigare än tidigare och då endast i kortare perioder.

Fidelie är duktig på att anpassa råden så att de passar in i ens vardag och omställningen har gått mycket enklare än jag någonsin trodde var möjligt. Även om Fidelie inte lägger någon vikt alls på att väga mat eller räkna kalorier har det åtminstone för mig ändå lett till en rejäl viktnedgång och jag lyckades tappa 18 kg (Varav 17,9 kg rent fett). Har du kört fast och känner att du skulle behöva hjälp med kost och motion kan jag starkt rekommendera Happy Societies och Fidelie, de har uträttat underverk för mig.

Morgan Andersson

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Tack för dina peppande ord och kloka inspel – det känns himla tryggt att ha med dig på resan , främst att du vet vad du pratar om ❤ du är klok som en bok!

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag gick fem veckor med coachning av Fidelie.

Lärde mig otroligt mycket under dessa veckor med Fidelie.  Hur jag ska sätta ihop mina måltider för att ge näring till kroppen och få ett naturligt förhållningssätt till mat. Jag känner mig otroligt mycket piggare efter dessa veckor när kroppen får den näring den behöver. Fidelie är mycket kunnig och inspirerande. Kan verkligen rekommendera detta programmet som en investering i sin hälsa.

Tack och kram från mig

Anna Eskilsson

 

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag har med hjälp av Happy Societies och Fidelie Jändel som kost- och hälsocoach, lagt om mina kostvanor och mitt tänk kring mat. Fidelie har lagt upp ett personligt program för mig, som tar hänsyn till alla ”svårigheter” jag har. Jag har en hel del kilo som ska bort, men vårt fokus har varit att läka kroppen och balansera blodsockret. Så överraskad av alla positiva och snabba resultat. Det var inte väntat, men är så tacksam över hur bra jag mår.

Magen fungerar bättre och är inte så svullen. Jag sover bättre, är piggare och äter fantastiskt god mat. Som bonus till allt detta har jag tappat 11 kilo!!

Fidelie må vara ung, men hon är kunnig, trovärdig, empatisk, förtroendeingivande, jordnära och har det vackraste av leenden.

Hon är som klippt och skuren för i sin roll som coach.

Tack från botten av mitt hjärta!”

Camilla

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Så lärorikt och spännande med denna utmaning. Har lärt mig sååå mycket och Fidelie har varit grym!

Emilia Bark

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Jag kan varmt rekommendera den här guiden om du är intresserad av att lära dig om mat, kosthållning och hur människor i grunden “fungerar” från en evolutionär synpunkt. Mycket värdefull information och tips som jag kommer ta med mig! Stort tack, Fidelie!

Carina Tobrand

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

Genom kostprogrammet har Fideli delat med sig av sin kunskap och egna erfarenheter och det har varit till stor hjälp.  Hon har stor kompetens och kunskap i näringslära och fysiologi vilket varit inspirerande att ta del av, dessutom har Fideli genom hela coachningen skickat peppande och glada meddelanden för att motivera och stötta vilket varit väldigt hjälpsamt under tuffare dagar. De många kortare filmerna gör det lättare att ta till sig eftersom du inte får all teori på en gång utan utspritt under hela perioden. Jag har lärt mig massor, ffa har jag lärt mig vikten av att faktiskt äta 3 ggr om dagen.

Ghita Gustafsson

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

12 veckor är ingen lång tid men den har gett mig så mycket. Det har fått mig att ändra tankesätt, bli eftertänksam och definitivt mer uppmärksam och lite klokare. Fidelie har kommit med glada tillrop och uppmaningar. Inga pekpinnar och förbud utan förklaringar, tips och råd.

I början av perioden så trodde jag inte på detta till 100% men har definitivt ändrat uppfattning. Tack vare Fidelie och upplägget så är detta bland det bästa jag har gjort med fina resultat.

Jag är bara så glad över att jag hoppade på detta och jag har fått så mycket tillbaka.

Tack igen Fidelie

Annelie Nilsson

Ref. KOST- & LIVSSTILSPROGRAM

För mig har det varit tre väldigt lärorika månader. Tack vare Fidelies hjälp har jag lärt känna min kropp på ett nytt och bättre sätt. Dessa tre månaderna har gått upp och ner men det har varit skönt att hela tiden ha Fidelie på axlarna så att jag (vi) inte gav upp.

Det har varit en stor fördel att få skapa sin egen livsstil utifrån tips, råd och vägledning av Fidelie eftersom vi då skapar en hållbar livsstil och lär oss vad som är bättre och sämre val.

Efter dessa tre månaderna mår jag bättre i kroppen och framförallt i magen som var mitt bekymmer.

Linnea Nilsson