fbpx

Aktuellt erbjudande för Växjö City medlemmar!

Vi vet att det inte finns några standardlösningar om man vill uppnå långsiktiga resultat. Därför utgår vi från just dina förutsättningar och mål när det gäller återhämtning, kost, sömn, stress och inte minst effektiv 33 minuters-träning för hela kroppen. Träningen utför du i vårt mysiga vardagsrum vid Västerbrotorget. Enskilda duschar, Lyxkaffe, kylt vatten, ekolokisk ingefärashot, handdukar, duschtvål, handskrubb och en gemytlig stämning ingår såklart!

Vi söker nu dig i Växjö City som vill få till din träning och livsstil en gång för alla. Vår metod bygger på att du alltid har en certifierad hälsocoach, kostrådgivare eller klubbvärd vid din sida, som hjälper dig att komma i form och nå dina hälsomål. En gång i månaden har du en avstämning med din personliga klubbvärd som säkerställer att du är på rätt väg.

Som medlem i Växjö City har du nu möjlighet att testa Happy Societies ”vardagsrumsgym” helt kostnadsfritt i 21 dagar, utan några krav på vidare köp. Skräddarsydd träningsplan, Inbodymätning inkl. analys ingår (om du vill)! Väljer du att bli medlem erhåller du en värdecheck på 800 kr som kan användas som en delbetalning av det medlemskap du väljer.

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudande.

Varmt välkommen att fylla i formuläret här nedan så kontaktar vi dig för ett första informationsmöte.