fbpx
Happy_head

Aktuellt erbjudande för Växjö City medlemmar!

Gäller t.o.m. 31/12-2021

Vi vet att det inte finns några standardlösningar om man vill uppnå långsiktiga resultat. Därför utgår vi från just dina förutsättningar och mål när det gäller återhämtning, kost, sömn, stress och inte minst effektiv 33 minuters-träning för hela kroppen. Träningen utför du i vårt mysiga vardagsrum vid Västerbrotorget. Enskilda duschar, Lyxkaffe, kylt vatten, ekolokisk ingefärashot, handdukar, duschtvål, handskrubb och en gemytlig stämning ingår såklart!

Vi söker nu dig i Växjö City som vill få till din träning och livsstil en gång för alla. Vår metod bygger på att du alltid har en certifierad hälsocoach, kostrådgivare eller klubbvärd vid din sida, som hjälper dig att komma i form och nå dina hälsomål. En gång i månaden har du en avstämning med din personliga klubbvärd som säkerställer att du är på rätt väg.

Som medlem i Växjö City har du nu möjlighet att testa Happy Societies helt kostnadsfritt under hela december 2021 utan några krav på vidare köp, även om vi hoppas på att just du vill vara en i gänget på Happy 2022 🙂 Skräddarsydd plan, Inbodymätning och analys ingår!

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudande. Max 20 platser, så först till kvarn..

Varmt välkommen att fylla i formuläret här nedan och reservera en av platserna, så hör vi av oss inom de närmsta dagarna för en skräddarsydd lösning för just dig,.