fbpx

Vi tar din träning personligt

Vad är det som är så roligt med träning? Det gör ont, man svettas, har svårt för att andas och det tar tid. Så är det och så måste det få vara. Det handlar om att leva. Och att leva bra länge. Och tyvärr, det finns inga genvägar. Däremot finns det vägar som är lite rakare. Som gör att du märker skillnad snabbare och som motiverar dig att fortsätta på den inslagna vägen. Mot slutmålet? Här kommer en brasklapp, det finns ingen slutstation. Det där målet flyttar sig alltid, lite retligt. Men det är ett bevis på att du är på rätt väg.

Det finns många anledningar att inte träna. Ännu fler varför man ska träna.

Idag vet vi att regelbunden träning minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar, stroke, tjocktarmscancer, typ 2-diabetes, benskörhet och högt blodtryck. Vi vet också att träning bidrar till att lindra psykisk ohälsa. Forskningen har tydliga bevis. Och visst känner vi själva att man mår bättre när vi tränar. Men för de flesta har livet en förmåga att komma mellan. Åtta av tio får inte in träningen i sin vardag. Det har sina förklaringar och ibland bortförklaringar. Vem har inte haft sjuka barn och övertid, hur många älskar att springa när det regnar och vem vill missa matchen eller serien alla snackar om

Känn dig som hemma med din träning.

Det är synd att så många inte håller sig i form. Så vi funderade på hur man skulle kunna pussla in träningen i vardagen lite enklare. Och göra det trivsammare. Och mer utifrån dig själv. Till slut hittade vi ett träningskoncept som nästan låter för bra för att vara sant. Tänk dig en riktig genomkörare som bara tar en halvtimme, 33 minuter för att vara exakt, som är helt anpassad efter var du står idag och vad du vill uppnå med din träning, dessutom i en avslappnad och trivsam miljö. Vi kan lova att du känner dig som hemma.

Det funkar. Och så här funkar det?

Träningsupplägget bygger på att du tränar i maskiner som helt och hållet är anpassade efter dina förutsättningar och mål. Du behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Allt finns inbyggd i systemet. Det är ett komplett träningspass som innehåller uppvärmning, rörlighet, styrka, kondition och stretching. Se det som din personliga tränare. Första gången testar vi din fysiska status och matar in alla resultat. Därefter gör vi en grundinstallation som anpassas utifrån vem du är, din längd, vikt och vad du presterar i testerna. Ingen tränar på samma sätt. Du aktiverar maskinerna med ett armband som ställer in dina vikter och mått. Sen är det bara att köra, maskin för maskin. Vecka efter vecka, så ofta du hinner och orkar, välj själv. Men när det svåra går lite lättare kör man gärna på lite extra. Var sjätte vecka testar vi var du står. Då ser du tydligt hur du utvecklas och hur du ska gå vidare. Och det sporrar lite extra.

Nio maskiner som gör underverk på en halvtimme.

Utrustningen är specialtillverkad och utformad för säker, enkel och effektiv träning. Gymmaskinerna kombinerar styrke-, kondition- och mobilitetsträning (rörlighet) på ett optimalt sätt. Säkert och effektivt för alla åldrar och på alla träningsnivåer. Och vi lovar, träningen kommer att ge resultat. Hjärtat i systemet ligger i mjukvaran som är framtagen för att stimulera utveckling (progression) i kombination med att den håller reda på dina inställningar och prestationer. Det finns sex olika träningsprogram som matchar de sex stora träningsmål som vi människor har. Du väljer själv om du vill fokusera på din allmänna hälsa, bli starkare, bygga mer muskler, öka ämnesomsättningen, bränna mer fett, tona kroppen eller träna upp dig efter en skada.

En app som håller koll på vad du gör utanför gymmet.

Med vår eGym Fitness App kan du lägga till aktiviteter som du gör utanför Happy Societies, exempelvis löpturer och promenader. Appen identifierar också om du har obalans i kroppen, på så sätt kan du kompensera det i din träning. Som en extra boost kan du följa hur din biologiska ålder förändras, glädjande nog neråt. Du kan också tävla med mot dig själv genom att höja och behålla dina träningsnivåer (du får poäng för varje träningspass under en 28 dagars cykel). Om du vill kan du dela dina poäng med de andra som tränar på din hemmaklubb. Det här är ett helt nytt sätt att tänka träning. Ett helt nytt sätt att förändra dina vanor, förbättra din fysiska status och som bonus mentala styrka. Ditt träningsprogram uppdateras allt eftersom du förbättrar dina resultat.

En Clubvärd som tar din träning personligt

Vår Clubvärd finns alltid vid din sida för att gå igenom dina träningsmål och hjälpa dig i dina frågor. Ni stämmer av regelbundet och anpassar träningsprogrammen där ni även genomför kroppstester. Det blir ditt kvitto på att du är på rätt väg. Du kommer fortfarande att bli trött och svettig och det gör ont ibland. Men belöningen är så mycket trevligare. Du orkar mer på jobbet, semestern, golfbanan, tennisplanen och i motionsspåret. Du får mer energi för din bästa vän och dina barn. Du får ut mer av det liv som du vill leva. Lite halleluja kan vi kosta på oss som en slutkläm. Välkommen.