fbpx
Happy_head

Målet bakom målet är alltid LYCKA!

Jag vågar påstå att så är fallet nästan alltid faktiskt! Oavsett om du har mål som att gå ner i vikt, bli tränad, få mer muskler, minska värken, sluta med mediciner eller nå en hälsosam och god livsstil är oftast svaret LYCKA när man frågar hur kommer du känna när du nått ditt mål.

Därför är också vårt eget mål, kort och gott vad vi heter. Vi vill skapa massor av små ”lyckliga samhällen” genom att erbjuda våra vardagsrumsgym.

Jag ser det faktiskt inte som vi säljer träning, kostråd eller hälsa. För mig ska vi sälja en upplevelse i världsklass. Inte på det sättet att vi ska ha guldkranar och bling bling utan att vi ska ha fokus på detaljerna och skapa en smakfull, vuxen och mysig vardagsrumsmiljö som tar oss långt bort från de traditionella gymmen. En viktig del av upplevelsen är såklart vår närvaro genom våra Hälsoguider och Hälsocoacher som alltid finns vid din sida oavsett när du dyker upp på ditt obokade halvtimmespass i våra PT-maskiner.

Sist med inte minst. Vi vet att 8 av 10 har svårt att få till den träningen och livsstilen man önskar. Det har sina förklaringar och ibland sin bortförklaringar. Oavsett ska vi finnas till för alla dem som inte normalt får till det, genom att riva alla hinder som skapar motstånd till träning och god hälsa.

Målet bakom hälsomålet är alltid LYCKA – Vi säljer lyckliga dagar!
Patrik Jändel /Grundare och ägare till Happy Societies