fbpx

Skaffa dig verktyg för att leva livet fullt ut!

Om du vill skapa ditt ”bästa jag” och leva livet fullt ut – länge och väl, är detta medlemskapet din bästa vän. Här får du hjälp med hela ditt livspussel. Jämte dig har du alltid din personliga hälsocoach som är ditt stöd, så länge du önskar. Att finjustera hela din livsstil är ett detektivarbete vi tar på oss och ämnen som hormoner, sömn, stress, återhämtning, träning, kost, vardagsmotion är där vi söker lösningarna. Många gånger är det små justeringar som krävs för att skapa underverk.

Alla pusselbitar kommer landa på plats och din resa mot ett långt och lyckligt liv börjar här tillsammans med din egna personliga Hälso Coach.

OBS! Hos oss finns inga färdiga lösningar, men vi erbjuder 3 huvudspår i form av FORMA, MINSKA och LEVA. Här har du friheten att välja medlemskap sträcker sig över ett år eller ännu längre tid, men också helt anpassat till dig med en månad i taget. Du väljer också om du vill träna ”hemma hos oss” i vårt vardagsrumsgym eller ditt eget – Oavsett vad du väljer, skräddarsyr vi alltid en lösning för just dig, och kan alltid tryggt testa oss först i 21 dagar.

Vill du läsa lite vad våra kunder tycker om oss kan du trycka ”här”

Varmt välkommen att fylla i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig och berättar mer. Platserna är begränsade så kontakta oss nu, så väljer du själv sedan om du vill kicka igång och testa fritt nu eller efter nyår!