fbpx
head_fidelie

Välkommen till Happy Societies skräddarsydda online coaching med Fidelie Jändel.

– Jag brinner för mitt jobb, det är en otrolig känsla att få vara delaktig och kunna finnas med på en av de viktigaste resorna i en persons liv – nämligen till ett hälsosammare och piggare jag! Istället för att lägga fokus på kortsiktiga dieter, och istället kunna inspirera till ett mer hållbart tänk med en förståelse av vikten av ren kost och livsstil samtidigt som man anpassar för att det ska passa just i den personens vardag, har visat sig gett otroliga resultat! 

Grunden är att förstå sig på kroppens olika signaler iställer för att tolka det som dålig karaktär – kroppen är inte dum och det gäller att hitta just sina nycklar för att undvika oönskade symptom men samtisigt kunna njuta av mat och livet i sin helhet! 

Jag själv har upplevt en otrolig hälsoresa då jag under 10 års tid kämpade med endometrios, och i tid och otid hade värk som inga tabletter kunde lindra. När jag gjorde små justeringar i kost, träning och återhämtning blev det en skillnad bara på några få veckor och jag fick själv uppleva denna wow-upplevelse! Detta gör mig ännu mer peppad att kunna inspirera andra som också lider av olika typer av hormonella obalanser. “ . Här ovanför kan du gå in och läsa om våra 3 olika program LEVA, MINSKA OCH BALANS. Vill du läsa om tidigare kunders upplevelse så kan du trycka (HÄR)

Fidelie Jändel, cert. Hälsocoach och kostrådgivare, cert. klimakterie-coach

Välkommen att fylla i formuläret här nedan så kontaktar jag dig för ett kostnadsfritt information/konsultationsmöte.