fbpx

Är du redo för att hitta lyckan i din hälsovikt?

Vi får börja med att direkt klara ut att banta kortsiktigt inte är vår grej även om vi får snabba resultat. Inte heller att äta pulver eller strypa allt gott i livet – Det behövs inte! Vi vill istället att du ska leva gott och njuta av tillvaron med skräddarsydda råd och små justeringar i din vardag som skapar fantastiska resultat.
 
Vi börjar alltid med att göra en grundlig analys under en hel vecka, så vi vet exakt var du befinner dig. Vardagsmotion, sömn, stress, träning, återhämtning och kost är ämnen som vi djupdyker i och när vi har lagt detta pussel, så får du en individuellt anpassad MINSKA-plan baserat på ditt nuläge och dina drömmål.
 
När vi har detta klart börjar vi vår gemensamma resa mot dina drömmål och du kommer ha din personliga coach på din axel och minst en gång i veckan har ni en avstämning som säkerställer att du är på rätt spår.
 
Vår LEVA-metod är helt unik i sitt slag och kommer ge dig glädje, resultat och verktyg som du kommer ha med dig för lång tid framöver, ja faktiskt hela livet.
 

OBS! Hos oss finns inga färdiga lösningar, men vi erbjuder 3 huvudspår i form av FORMA, MINSKA och LEVA. Här har du friheten att välja medlemskap sträcker sig över ett år eller ännu längre tid, men också helt anpassat till dig med en månad i taget. Du väljer också om du vill träna ”hemma hos oss” i vårt vardagsrumsgym eller ditt eget – Oavsett vad du väljer, skräddarsyr vi alltid en lösning för just dig, och kan alltid tryggt testa oss först i 21 dagar.

 
 
Vill du läsa lite vad våra kunder tycker om oss kan du trycka ”här”
 

Varmt välkommen att fylla i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig och berättar mer. Platserna är begränsade så kontakta oss nu, så väljer du själv sedan om du vill kicka igång och testa fritt nu eller efter nyår!