fbpx
head_fidelie

Är du redo för att hitta lyckan i din hälsovikt?

Vi får börja med att direkt klara ut att banta kortsiktigt inte är vår grej även om vi får snabba resultat. Inte heller att äta pulver eller strypa allt gott i livet – Det behövs inte! Vi vill istället att du ska leva gott och njuta av tillvaron med skräddarsydda råd och små justeringar i din vardag som skapar fantastiska resultat.
 
Vi börjar alltid med att göra en grundlig analys under en hel vecka, så vi vet exakt var du befinner dig. Vardagsmotion, sömn, stress, träning, återhämtning och kost är ämnen som vi djupdyker i och när vi har lagt detta pussel, så får du en individuellt anpassad MINSKA-plan baserat på ditt nuläge och dina drömmål.
 
När vi har detta klart börjar vi vår gemensamma resa mot dina drömmål och du kommer ha din personliga coach på din axel var du än befinner dig.
 
Vår MINSKA-metod är helt unik i sitt slag och kommer ge dig glädje, resultat och verktyg som du kommer ha med dig för lång tid framöver, ja faktiskt hela livet. Men för att du ska känna dig trygg i vår modell erbjuder inledningsvis 4 veckor, som sedan kan förlängas månad för månad utan någon bindningstid och så länge du själv känner du behöver vår hjälp.

Vill du läsa om tidigare kunders upplevelse så kan du trycka (HÄR)

 

Varmt välkommen att fylla i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt information & konsultationsmöte med Fidelie Jändel.