fbpx

Är gym inte din grej? Upplev då vårt ”vardagsrum”

Glöm krångliga inställningar, svettiga och obemannade lokaler. Hos oss finns alltid en personlig klubbvärd vid din sida när du dyker upp på ditt obokade pass. Första gången du tränar i våra digitala pt-maskiner skräddarsyr vi maskinerna helt efter ditt nuläge och dina drömmål. Allt sparas ner i ditt personliga armband och nästa gång du tränar är det bara att logga in och din egna personliga tränare i maskinen hjälper dig exakt vad du ska göra och samtidigt ser till att du utvecklas i lagom takt mot
dina mål.

När behovet finns sätter du dig ner med din personliga klubbvärd och tittar över vad som hänt med din utveckling och samtidigt tar ni en gemensam riktning för nästkommande period  – allt för att du ska följa din skräddarsydda plan mot dina drömmål. Självklart erbjuder vårt ”vardagsrum” också konditionsträning i världsklass och vår helt unika mobilitetsträning som vi är ensamma om i norden.

För att underlätta för dig som medlem så finns alltid kylt eller rumstempererat vatten, och efter träningen väntar en ekologisk ingefärsshot tillsammans med ditt favoritkaffe. Om du vill duscha på plats finns enskilda duschrum och handduk och duschtvål står vi för såklart.

OBS! Hos oss finns inga färdiga lösningar, men vi erbjuder 3 huvudspår i form av FORMA, MINSKA och LEVA. Här har du friheten att välja medlemskap sträcker sig över ett år eller ännu längre tid, men också helt anpassat till dig med en månad i taget. Du väljer också om du vill träna ”hemma hos oss” i vårt vardagsrumsgym eller ditt eget – Oavsett vad du väljer, skräddarsyr vi alltid en lösning för just dig, och kan alltid tryggt testa oss först i 21 dagar.

Vill du läsa lite vad våra kunder tycker om oss kan du trycka ”här”

Varmt välkommen att fylla i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig och berättar mer. Platserna är begränsade så kontakta oss nu, så väljer du själv sedan om du vill kicka igång och testa fritt nu eller efter nyår!